joi, 19 noiembrie 2009

De citit cu sufletul

Tuturor celor "pasionati" (si nu numai) de razboiul informational cu tema "Virulus H1N1" alias "Gripa Porcina", va rog sa cititi cu SUFLETUL randurile de mai jos.


"[...] Dar, vorbind de sanatate, boala si acte terapeutice, sa vedem cam ce ar fi boala. Daca suntem receptoare perfect acordabile la o banda foarte larga de frecvente, de ce anume alegem frecvente unde se manifesta vibrator (informational) astfel de "realitati"? ! In primul rand din necunoastere as spune, si mai completez cu ceva: programata, cultivata asiduu la scara planetara.

Suntem energie modulata vibrator de informatie si nimic altceva, chiar daca oglinda si simturile ne acrediteaza o altfel de "realitate". Cam ce anume se poate imbolnavi, energia sau informatia ? Presupunand ca suntem de acord ca energia este OK, mai ramane sa ne aplecam asupra informatiei. Ea nu se poate "imbolnavi" ci doar poate fi inlocuita de pseudoinformatie sau informatie viciata. Dar acest lucru se intampla frecvent cu computerele noastre si totusi nu le aruncam, dezinstalam programul viciat si-l reinstalam pe cel original, nevirusat zicem noi.

Daca stim cat este de simplu si de lipsit de dramatism, de ce oare dramatizam cand noi devenim computerul virusat?!

Desigur pentru simplul motiv ca nu stim cine si ce suntem. Cu alte cuvinte, ne place sau nu, din inconstienta, din grava identificare cu ceea ce vedem in oglinda si din frici induse din afara noastra. Pentru ca racordarea la anumite benzi de frecventa va spuneam ca se face deosebit de simplu, asa cum schimbi postul la orice radioreceptor, dar pentru a o face trebuie sa fii constient de faptul ca asa stau lucrurile.

Acest adevar odata ti l-ai ascuns singur, ratacind arhiva arhetipala prin mereu mai aglomeratul folder Gigel, apoi iti este mereu reprogramata frecventa din afara ta pe toate caile posibile si va asigur ca sunt deosebit de multe.

Mintea limitata ia nota de aparitia unui nou medicament cu bucurie si aceasta aparitie ii este adusa la cunostiinta printr-o infinitate de cai, reclame afisate, spoturi publicitare, pliante. Toate spun mintii cata grija acorda nu stiu ce structuri starii tale de sanatate iar ea o ia ca atare si se bucura... In realitate este cea mai infailibila si draconica modalitate de a te tine acordat pe frecventele joase, specifice aparitiei informatiilor referitoare la boala, la care tu te (r)acordezi. Ca urmare boala se va manifesta, mai devreme sau mai tarziu, alimentata de energia contorsionata a fricilor noastre. Odata declansata, ea se va croniciza prin proiectiile mentale ale celor din jur, din "grija pe care o au fata de tine". Rezulta o furtuna informationala din care chiar si un avizat se poate retrage cu mare greutate, cu atat mai mult cu cat "boala" face parte din randul celor etichetate ca "grave"...

In ceea ce priveste fumatul, desigur nu este un obicei firesc dar victimele facute de tutun sunt convins ca sunt mult mai putine decat cele facute de mesajul "fumatul dauneaza grav sanatatii", mesaj aparut cu obstinatie pe toate caile posibile. Acesta este un adevarat program informational de distrugere in masa si este etichetat desigur de mintea limitata drept o dovada a grijii pe care Consiliul Europei o manifesta fata de toti membrii sau inca nemembrii sai.

Nu este nevoie ca un virus ucigator sa scape de sub control si sa decimeze intreaga planeta. Daca oricare din noi va inventa o denumire sugestiva pentru o noua maladie si va povesti numai la 10 insi despre ea, ne putem astepta ca in sase luni un sfert din populatie sa dispara. Laboratoarele din lume vor sfarsi prin a-l izola pe impricinat pe o lamela de microscop si disponibilitati imense vor incepe o "ofensiva" reala impotriva unei glumite informationale. Aceasta este "lumea in care traim", sunt pe planeta forte pe deplin constiente de aceasta stare de lucruri si care au grija sa asigure o regie de inalt nivel in propriul lor interes. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu